Saturday, November 3, 2012

TARRAGON OIL

TARRAGON OIL/ULEI CU TARHON


Recent am descoperit, iar mai apoi folosit un ulei special. Deja sunteti familiarizati cu uleiurile aromate pe care le producem in casa. Ei bine acesta este intens cu intrebuintari vaste. Se impleteste bine cu pestele, carnea de miel si legumele ferme, gen asparagul, broccoli si conopida. Voi posta si cetava in zilele urmatoare.
Se face foarte rapid, insa trebuie consumat la fel de repede, max 24 ore. Nu se poate pastra ca celelate tipuri, prezentate cu alte ocazii.

Ingrediente:

 10 fire tarhon proaspat,
3 catei de usturoi,
1 ceapa mica rosie,
50 ml suc proaspat de lamaie,
200 ml ulei de masline, 
sare piper

Toate ingrediente se vor pune in blender si se mixeaza bine pana cand devin omogen.
Apoi totulse stecoara si iata uleiul minunat.
Se poate pregatii cu o zii inainte de folosire, dar nu se poate pastra mai mult de 24 ore. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...