Tuesday, November 6, 2012

LAMB STEAK WITH TARRAGON OIL FRIPTURA DE MIEL CU TARHON/


O friptura selecta, care se poate gasii pe farfuriile dvs nu numai al celor din restaurantele elagante. Doar trebuie amestecate cateva ingrediente si gata, toata magia se va transforma in ceva delicios.

Ingrediente:
(pt 4 portii)

4 fripturi de miel, ceafa (shoulder chops/loin chops)
ulei cu tarhon (reteta se gaseste la Pagina "Uleiuri aromate")
1 lingurita sare si piper 
1 lingurita coriandru pudra,


Mod de preparare:

Bucatile de mile se spala in apa rece. Sarea piperul si pudra de coriandru se vor amesteca intr-un castronel mic. Peste fiecare bucata de friptura de miel se va presara cu acest amestec.

Totul se lasa 10 minute, apoi de asemenea fiecare bucata de miel se va unge cu uleiul cu tarhon. Se lasa la marinat 30 minute. Extra ulei se va folosii si in timpul pregatirii la gratar.

Focul trebuie sa fie mediu si se vor face pe gratar, nu plita. 

Sunt delicioase!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...