Monday, June 25, 2012

PERNUTE CU FETA SI MASLINE

PERNUTE CU  FETA SI MASLINE


Un deliciu, servit ca aperitiv. Folosim in aceasta reteta branza feta de la borcan. Va amintiti de reteta noastra minunata.Este plina de arome si folosim de asemenea si maslinele.
O gasiti la pagina "Aperitive".


INGREDIENTE: PT 5 PERNUTE
200 gr aluat pufos ( puff pastry),
150 gr branza feta conservata (folosim maslinele negre feliate si boabele de piper rosu),
2 oua pt branza,
1 ou pt uns pernutele,
2 lingurite de chimen (carraway)




Mod de preparare:


Aluatul se va decupa in cercuri cu diametru de 16cm.
Intr-un vas separat, branza se va pisa bine, sa fie oarecum o crema si adaugam cele 2 oua. Mestecam bine.


Pe fiecare cerc decupat de aluat se va pune cam o lingura cu varf de branza si impachetam in doua.
Se va sigila cu furculita pe margine.



Ungem pernutele cu ou batut apoi presaram chimen. Acesta pe langa gustul aromat are si proprietati curative. Va ajuta la digestie!


Se vor coace la foc mediu, timp de 40 minute sau pana de pernutele devin rumene si usoare.


Va doresc pofta buna!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...