poate va intrebati ce este atat de special la ele. veti vedea dupa ce le veti prepara, dar mai ales consuma.
Asadar, avaem nevoie de:

1 lingura usturoi granule
1 lingura sare, nu foarte fina
1 lingura patrunjel uscat,
1 lingura oregano uscat,
1 lingura condiment piper cu lamaie(coaja)
Daca nu gasiti acest condiment folositi doar piper negru macinat mare(insa nu pudra).
100 ml ulei masline
Se taie painea cubulete destul de mici si se pune intr-un castron spatios.
Peste paine se pun condimentele uscate si se amesteca bine, dar nu brutal pt a nu sfarama painea. Apoi se toarna uleiul peste tot si se amesteca rapid.
se pune la cuptor(150 grade) timp de 30 minute, pana ce crutoanele se rumenesc putin. Nu le lasati sa se rumeneasca prea mult deoarece atunci cand le veti scoate si aseza intr-un castron tot mai au proces de coacere pt 10 minute pana se racesc.
Se pastreaza intr-un recipient etans inchis, la rece timp de 1 luna.
Se pot consuma in supe crema, salate sau pur si simplu ca un snack.
Va doresc doresc spor la treaba si pofta buna.
Astept comentariile dvs cu mare drag.
No comments:
Post a Comment