
SALATA DE ARDEI COPT
Un aperitiv sau o garnitura, depinde cum doriti sa o asortati si cu ce anume. Se poate consuma pur si simplu ca aperitiv, pe langa altele sau garnitura la fripturi de pui, porc, miel, curcan. Nu o recomand langa peste. Avem alte optiuni pt acesta, dar cu alta ocazie.
Bun...avem nevoie de 10 ardei capia, carnosi
100 ml ulei floarea soarelui,
5 linguri( 50 ml ) otet pt salate , a se vedea reteta la sectiunea "Oteturi si Uleiuri aromate"
1 capatana de usturoi, medie, strivit
sare, piper alb macinat
Mod de pregatire:
Ardeii capia se vor coace, la cuptor, sau pe grill. Dupa ce s-au copt se pun intr-un castron timp de 30 minute acoperit cu un capat, pt a-si lasa sucul si pt a fii mai usor de curata de coaja.
Atentie!!!Ardeii vor lasa un suc, delicios, nu trebuie aruncat, se foloseste.

Se va lasa la frigider timp de 30 minute inainte de a se consuma, pt ca toate ingredientele sa se amestece.
Este simplu, sanatos si gustos!
Va doresc spor la treaba si pofta buna!
No comments:
Post a Comment