CHECK CU PORTOCALE SI CIOCOLATA

Avem nevoie de:
250gr faina alba
2 lingurite praf de copt
1/2 lingurita de sare
1/4 lingurita de bicarbonat
125 gr zahar
50 gr nuca(tocata)
150 gr ciocolata (bucatele mici)
2 oua
5 linguri de lapte
125 ml suc de portocale(proaspat)
2 lingurite coaja de portocale
1 lingurita coaja de lamaie
3 pliculete zahar vanilat sau 1 lingura esenta de vanilie
1 lingurita esenta de rom
1 lingurita esenta caramel
100 unt (topit)
Mod de preparare:

Atentie a nu se insista cu amestecatul!Ciocolata incepe sa se topeasca si totul va devena negru.
Temperatura de coacere:150 grade, cuptorul preincalzit, 20 minute.
Timp de coacere:40 minute , se va verifica inainte de scoatere din cuptor cu o scobitoare.
Numar de portii: 1 check
va doresc spor la treaba si pofta buna!
No comments:
Post a Comment