CHECK CU BANANE SI CAISE
Avem nevoie de:
pt 1 check,
250gr faina
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita de bicarbonat
250 gr zahar
125 gr caise uscate, tocate
50 gr nuca tocata
1 ou
125 ml lapte
2 linguri ulei
1 banana mare, copata bine, facuta pasta
sare, un varf cutit
Mod de preparare:
Intr-un castron mare se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, sarea si zaharul. Se adauga nuca si caisele uscate.Se amesteca bine. Intr-un alt vas se amesteca oul, laptele si uleiul. Apoi se adauga banana, facuta pasta.
Peste faina si celelalte ingrediente se aduaga compozitia cu laptele. se amesteca rapid pt a se incorpora ingredientele toate.
Se pune compozitia intr-o forma de check medie.
Temperatura de coacere:150 grade, cuptorul preincalzit, 20 minute.
Timp de coacere:60 minute sau pana ce devin pufoase.
Numar de portii: 1check
Va doresc spor la treaba si pofta buna!
No comments:
Post a Comment