Wednesday, May 2, 2012
MASLINE NEGRE LA BORCAN
MASLINE NEGRE LA BORCAN
O alta reteta minunata, simpla si delicioasa care va inbogateste masa cu siguranta.
este ceva inedit, creat pt incantare gustativa. Putine calorii, insa multe intrebuintari.
Ingrediente:
225 gr. masline negre Calamata sau Pelion ( sunt masline carnoasa)
2 linguri dee suc de lamaie,
100 ml ulei masline
1 lingurita oregano uscat
sare, piper dupa gust
2 catei usturoi(pisati)
Mod de preparare:
Se aseaza masline in borcan, in prealabil sterilizat.
Ingredientele lichide si condimentele se amesteca in-un recipient separat. Dupa ce sau omogenizat se adauga amestecul peste masline. Se inchide ermetic si se lasa la pastrare, la rece, timp de 2-3 saptamani.
Sper sa va placa aceasta reteta. Noi o consumam cu foarte mare placere, chiar si fetita mea este doritoare sa guste.
Va doresc spor la treaba si pofta buna!
De asemenea astept sugestiile si comentariile dvs.
Etichete:
APERITIVE,
BUCATE DE CRACIUN,
MANCARE DE POST
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment