CIUPERCI PORTOBELO CU ARDEI GRAS
Va marturisec, ca atunci cand am facut aceasta minunatie nu am avut rabdare sa o gust. Dragoste la prima vedere!
6 ciuperci Portobelo, de marime mediu spre mare
3 aredei grasi, rosu, verde, galbe
2 catei usturoi
1 ceapa rosie medie
50 ml ulei de floarea soarelui sau de masline
1/2 lingurita de mixed herbs(rozmarin, cimbru, marjoram, oregano, salvie)
sare, piper negru macina
6 fire viguroase de patrunjel verde
Mod de preparare:

Uleiul se incinge bine, peste adugam ceapa si usturoiul, lasam 2-3 minute, simtim mirosul incantator. Adaugam ciupercile, ardeiul gras. Mestecam si lasam pe foc 10 minute sau pana apa din ciuperci s-a redus complet. Adaugam sare si piper dupa gust si mixed herbs.

Se serveste rece. Pot spune ca este cu adevarat un festin culinar aceasta reteta. Un deliciu!
Eu am servit-o pe o felie de paine cu masline. Este superb!Aperitiv de 5 stele!Reteta se gaseste la pagina "Aperitive", sub numele de "Aperitiv cu ciuperci si masline" , iar reteta de "Paine cu masline" la pagina "Panificatie"
Va doresc spor la treaba si Pofta buna!
No comments:
Post a Comment