Monday, January 7, 2013

HOME MADE HUMMUS / PASTA DE NAUT


Un aperitiv foarte indragit si extrem de hranitor. Se face rapid si la fel se mananca.Daca va plac legumele fainoase atunci aceasta pasta (hummus) sigur va va cucerii. 

Ingrediente:


400 gr naut (conserva sau borcan)
1 lamaie (sucul)
60 ml ulei de masline extra light
1 catel de usturoi, mare
sare piper alb macinat dupa gust,
2 linguri de pasta de susan (generoase)
masline si praf de ardei dulce (pt decor, optional)



Mod de preparare:
Nautul se scurge de sucul din conserva si se spala intr-un jet de apa rece. Se lasa la scurs bine.

Usturoiul se piseazaa in mojar pana devine pasta.
Cand este scurs nautul se pune in blender impreuna cu toate celelalte ingrediente. Se face pasta complet.

Se sareaza si pipereaza dupa gust. Pt decor se folosesc cateva masline (preferate), un strop de praf de ardei dulce si 1 lingura ulei. Gata este pasta, tocmai buna de gustat.

Pofta buna!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...