Ingrediente:
225 gr unt (topit),
225 gr faina cu agent de dospire (Self Raising),
225 gr banane,
4 oua,
1/2 lingurita praf de copt,
1/4 lingurita sare,
180 gr zahar pudra,
100 gr choc chip,
1 lingura esenta de vanilie,
1 lingurita esenta de rom
1 lingurita esenta de banane,
1 lingura coaja de lamaie,
Mod de preparare:
Intr-un castron mare se pune faina, zaharul,sarea, praful de copt si coaja de lamaie. Amestecam bine.
Untul se pune la topit impreuna cu ciocolata.
Intr-un alt recipient, se amesteca ouale, bananele pisate si esentele. Cand untul este topit complet se adauga peste oua. Mestecam pt omogenizare, apoi totul se toarna peste amestecul de faina.
Se toarna in cele 12 forme compozitia. Atentie, totul va fii pus cu varf. Nu va temeti vor creste superb si nici nu vor da peste forma.
Se coace la 180 grade timp de 30 minute.Se incearca cu o scobitoare compozitia, daca este uscata atunci briosele s-au copt.
Sunt delicioase si pufoase. Le savurati dintr-o suflare. Sunt convinsa ca le veti adauga in lista de briose favorite.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment