Sunday, July 1, 2012

SAVOURY CHEESE STICKS / GRISINE GUSTOASE CU CASCAVAL





Ingrediente:

230 gr faina alba, cernuta,
60 gr unt,
55 gr untura de porc,
120 gr cascaval ras,
1/2 lingurita Garlic Salt,
un strop piper rosu macinat,
3 oua, 
apa rece pt mixat compozitita,

OPTIONAL:seminte de chimen sau de susan

Mod de preparare:

Untul si untura se amesteca cu faina pana se faramiteaza toata grasimea. Adaugam cascavalul ras si condimentele, mestecam omogen. Peste toate punem galbenusurile si apa pt a forma un aluat.

Framantam totul, apoi pe blatul de lucru intindem o foaie cam de 1 cm grosime. Taiem aluatul in fasii tot de 1cm latime si le punem la copt, dar inainte unse cu albus de ou.

OPTIONAL se pot folosii seminte de chimen sau de susan.

Cuptorul va fii incins la 230 gr, si se vor coace timp de 10 minute.

Aluatul se poate congela timp de 6 luni. Inainte de folosire se lasa la temperatura camerei pana se descongeleaza complet.

Sunt delicioase ca snack la un pahar de vin sau bere!
Pofta mare!


NOTA:In cazul in care nu aveti sau nu doriti sa folositi untura de porc, aceasta se va inlocuii cu unt, cu o cantitate mai mare de grasime. Sunt la fel de bune!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...