Wednesday, July 25, 2012
MUSHROOMS LOAF / DROB DE CIUPERCI
Daca vreti sa va uimiti musafirii iubitori de ciuperci, trebuie sa incercati aceasta reteta. Am pregatit-o de nenumarate ori si a avut acelasi succes de fiecare data.
Asadar, avem nevoie de:
1 kg ciuperci albe( white buttons),
100 gr pate de ficat cu verdeturi aromate,
( pate with herbs sau cracked black pepper pate),
4 oua,
sare, piper negru macinat (dupa gust),
1 lingurita cumbru uscat,
1 legatura ceapa verde,
1 legatura usturoi verde,
1 ceapa mare alba,
50 ml ulei de floarea soarelui,
1 lingurita marar uscat
1-2 fire viguroase de patrunjel verde
Mod de preparare:
Ciupercile se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se pun la scurs, apoi felii subtiri. Daca nu aveti rabdare, se pot toca prin masina de tocat.
Ceapa uscata se toaca marunt si se pune la calit. Trebuie sa sa capete o culoare galbuie.
Intr-un vas se pun ciupercile tocate, adaugam ceapa calita, ceapa verde, usturoiul si patrunjelul tocate marunt, mararul si cimbru uscat, sare piper negru macinat(acestea dupa gust). Pate-ul de ficat se va pisa bine pt a fii o pasta spumoasa, cand este gata se adauga peste cuperci. Ouale se bat spuma si se pun la final si ele peste ciuperci.
Se coace intr-o tava de check, insa pusa intr-un vas cu apa.
Cuptorul se va incalzii timp de 10 minute la 150 grade. Se coace la aceeasi temperatura pana cand este gata. Incercam cu o scobitoare, daca este uscata, este facut. Apoi scoatem tava din recipientul cu apa si o mai lasam la cuptor timp de 10-15 minute pt a o rumenii putin.
Complicat nu este, doar pare:))
Va doresc pofta mare!!!
A BIG THANK YOU TO ALL MY VIEWERS AROUND THE WORLD. USA, EUROPE ( SO MANY COUNTRIES INCLUDING ROMANIA) CANADA AND OF COURSE NEW ZEALAND.
ENJOY ALL THE RECIPES AND DON'T FORGET TO POST YOUR REVIEW.
THANK YOU:))
Etichete:
APERITIVE
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment