Daca vreti sa va uimiti musafirii iubitori de ciuperci, trebuie sa incercati aceasta reteta. Am pregatit-o de nenumarate ori si a avut acelasi succes de fiecare data.
Asadar, avem nevoie de:
1 kg ciuperci albe( white buttons),
100 gr pate de ficat cu verdeturi aromate,
( pate with herbs sau cracked black pepper pate),
4 oua,
sare, piper negru macinat (dupa gust),

1 legatura ceapa verde,
1 legatura usturoi verde,
1 ceapa mare alba,
50 ml ulei de floarea soarelui,
1 lingurita marar uscat
1-2 fire viguroase de patrunjel verde
Mod de preparare:

Ceapa uscata se toaca marunt si se pune la calit. Trebuie sa sa capete o culoare galbuie.
Intr-un vas se pun ciupercile tocate, adaugam ceapa calita, ceapa verde, usturoiul si patrunjelul tocate marunt, mararul si cimbru uscat, sare piper negru macinat(acestea dupa gust). Pate-ul de ficat se va pisa bine pt a fii o pasta spumoasa, cand este gata se adauga peste cuperci. Ouale se bat spuma si se pun la final si ele peste ciuperci.
Se coace intr-o tava de check, insa pusa intr-un vas cu apa.
Cuptorul se va incalzii timp de 10 minute la 150 grade. Se coace la aceeasi temperatura pana cand este gata. Incercam cu o scobitoare, daca este uscata, este facut. Apoi scoatem tava din recipientul cu apa si o mai lasam la cuptor timp de 10-15 minute pt a o rumenii putin.

Complicat nu este, doar pare:))
Va doresc pofta mare!!!
A BIG THANK YOU TO ALL MY VIEWERS AROUND THE WORLD. USA, EUROPE ( SO MANY COUNTRIES INCLUDING ROMANIA) CANADA AND OF COURSE NEW ZEALAND.
ENJOY ALL THE RECIPES AND DON'T FORGET TO POST YOUR REVIEW.
THANK YOU:))
No comments:
Post a Comment