400 gr taitei fini,
600 gr cas dulce/ branza de vaci
100 gr butoni de ciocolata,
6 oua,
coaja de la o portocala si o lamaie,
1 lingura esenta de vanilie,
1 lingurita esenta de rom,
1/2 cup zahar alb tos
1/8 lingurita sare,
1 lingura gris.
Mod de preparare:
Taiteii se vor pune la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se vor scurge de apa.

Se incorporeaza pastele, apoi la final se pune albusul.
O tava se tapeteaza cu faina si gris. Acesta va ajuta ca toata pudinca sa nu se lipeasca de peretii tavii.
Se pune la copt, 180 grade, timp de 1 ora. Cuptorul a fost pre-incalzit la aceeasi temperatura timp de 10 minute.
Cu 10 minute, inainte de a fii gata, butonii de cicolata se presara pe suprafata pudincii si se pune la copt. Toata ciocolata se va topii.
Cand este gata se lasa la racit, este ideal a se consuma calda, nu fierbinte.
No comments:
Post a Comment