Bun gasit si la aceasta postare. Urmatoarea reteta este o combinatie de carne si legume, un echilibru de proteine si fibre.
Ingrediente:
pt 10 frigarui
1kg piept de pui, dezosat
2 ardei grasi rosii,
2 cepe mari rosii,
15 ciuperci butoni albi,de marime mic spre mediu
1 lingura sare,
1 lingura cimbru,
1 lingurita usturoi granule,
1/2 lingurita piper negru macinat,
8 linguri de ulei de masline/floarea soarelui
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune intr-un castron.
In acelasi fel procedam si cu legumele. Incercam sa taiem in cubulete ardeiul si ceapa, iar ciupercile pe jumatate.
Condimentele toate se amesteca intr-un castronel, apoi se presara o parte peste carne si cealalta parte peste legume.
De asemenea, in fiecre castron, carne si legume, se pun cate 4 linguri de ulei de floarea soarelui sau masline.
Totul se lasa la macerat timp de 1, apoi se formeaza frigaruile.
Se frig pe gratar.
Sunt delicioase cu salata verde si castraveti verzi. Reteta o gasiti la pagina "Salate".
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment