O reteta de biscuti fara zahar, insa care va vor asigura multa energie pt cateva ore. Are o textura crocanta si plina de arome. Am incercat reteta si suntem foarte incantati de gustul delicios al acestor biscuiti.
Ingrediente:
1 1/2 lingura seminte Chia,
1/4 cup (60 ml) lapte de cocos,
2 banane foarte coapte,
3/4 cup de fulgi de ovaz,
1/4 cup fulgi de cocos, neindulciti
1/4 cup de curmale uscate, tocate marunt,
1/4 cup ciocolata maruntita (choc chip),
1 lingura unt de migdale (reteta aici),
un strop de sare si un strop de scortisoara
Mod de preparare:
Semintele chia se amesteca cu laptele de cocos si se lasa timp de 5 minute deoparte.
Intr-un castron de sticla se pun toate ingredientele mai putin untul de migdale. Acesta se amesteca cu bananele facute crema.
Cand este gata se torna peste ingredientele din castron , adaugandu-se de asemenea si laptele de cocos cu semintele chia.
Se amesteca de cateva ori, pana cand toata compozitia este omogena.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune cate o lingura de compozitie, cu o distanta de 2 cm intre fiecare biscuit.
Se preseaza putin cu o furculita pt a avea o forma plata si a se coace mai rapid.

Se servesc reci.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment