Thursday, December 6, 2012

EGGPLANT DIP / SALATA DE VINETE


Ingrediente:


6 vinete mari,
250 ml maioneza
1 ceapa foarte mica,
sare si piper negru macinat


Mod de preparare:

Vinete se coc pe amble parti, pe gratar la la foc. Nu este indicat sa le coaceti in cuptor. Cand sunt copate se curata pulpa cu o spatula de plastic sau lemn si se pun la scurs 3-4 ore, intr-o strecuratoare de plastic.

Cand sunt gata scurse, se pun in blender impreuna cu ceapa taiata in 2 -3 bucati. Se fac pasta rapid.

Se amesteca la final cu maioneaza si se asezoneaza cu sare si piper alba macinat.Reteta de maioneaza delicioasa se gaseste la pagina "Maioneze si Sosuri".

Simplus si gustos!



NOTA: Daca doriti ca salata de vinete sa fie de post, eliminati maioneza si adaugati doar 100 ml de ulei.
Pofta buna!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...