Ingrediente:
400 gr. paste Penne,
430 gr peste ton (conserva de peste in apa),
1 ceapa medie rosie sau 3-4 big shallots,
150 gr rosii semi-uscate,
100 gr. baby rocket,
16 masline Kalamata sau Pelion,
3 catei de usturoi,
1 lamaie (sucul si coaja),
125 ml ulei de masline,
Mod de preparare:
Pastele penne se pun la fiert in apa cu sare, urmand instructiunile de pe ambalaj, pana devin "al dente".
Apoi se scurg si se pun la racit.
Intr-un castron se pun pastele racite adaugandu-se tonul, ceapa tocata julienne, rosiile, maslinele, si baby rocket (salata verde).
Dressing:
Sucul si coaja de lamaie se amestecacu uleiul. Se adauga piper dupa preferinta si usturoiul dat prin razatoarea cea mai fina. Sosul se toarna peste paste si amestecam totul pentru a se combina toate ingredientele.
Bon appetite!
No comments:
Post a Comment